Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Lunchen in ons
restaurant aan zee

Lunchen Kijkduin

Heerlijk Lunchen Kijkduin doe je natuurlijk bij Beachhouse Kijkduin! In onze vernieuwde strandtent serveren wij uiteenlopende lunchgerechten met een kleine knipoog naar de Mediterrane keuken.

Bezoek ons Menukaart

Lunchen Kijkduin: Jouw 'Restaurant aan Zee'

Met de voetjes in het zand, onder de zorgeloze zon, genieten van een heerlijke vers bereide Mediterrane lunch met uitzicht op het Kijkduinse strand. Het klinkt te goed om waar te zijn, maar bij Beachhouse Kijkduin is dat precies wat we u kunnen bieden. Heeft u net een hectische of intensieve ochtend achter de rug en wilt u eens lekker verwend worden of bent u juist opzoek naar wat reuring met vrienden of vriendinnen? Schuif lekker bij ons aan voor overheerlijk lunchen kijkduin!

Reserveer een tafeltje

Uitgebreide lunchkaart

In ons restaurant kunt u kiezen uit diverse vis, vlees, vega en vegan gerechten van de lunchkaart. Denk daarbij aan toast, sandwiches, diverse frisse salades en rijkgevulde soepen. En wilt u lekker stevig lunchen, dan zijn de gerechten als ‘Spicy chicken’ met o.a. gegrilde kippendij, ‘Sweet potato fries’ of één van onze heerlijke pizza’s zeker een aanrader. Heeft u specifieke wensen of allergieën, dan houden we daar natuurlijk graag rekening mee.

Lunchen Kijkduin

Lunchen Kijkduin: Sharing is caring

Zelf houden we heel erg van delen. Samen genieten van een dagje strand, samen chillen en dus ook samen lekker eten. Op onze menukaart staan daarom diverse gerechten om samen te delen, van bites tot platters. Bekijk daarvoor de ‘Sharing is caring’ en ‘Sharing Specialties’ gerechten op de kaart.

Beachhouse Kijkduin - Dineren

Reserveer uw lunch in Kijkduin

Kom Lunchen Kijkduin, dan kunt u vooraf online reserveren zodat u verzekerd bent van een plekje in onze strandtent. Zeker op warme dagen raden we dit aan. Maak daarvoor gebruik van onderstaande button en vul uw gegevens in. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij langskomen, we hebben het grootste terras van héél Kijkduin, er is dus meestal wel een plekje als u met een klein gezelschap komt.

Kom lunchen bij de mooiste en grootste strandtent van Kijkduin.
Beachhouse, where you feel at home.

Reserveer een tafeltje

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter