Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Ontspannen ontbijten
aan het strand

Ontbijten Kijkduin

Heerlijk Ontbijten Kijkduin doe je natuurlijk bij Beachhouse Kijkduin! In onze vernieuwde strandtent serveren wij uiteenlopende zoete en hartige gerechten om jouw dag met een lach te beginnen.

Bezoek ons Menukaart

Ontbijten Kijkduin is ontbijten aan het strand!

Beachhouse Kijkduin is de nieuwste en grootste strandtent van Kijkduin en biedt een spectaculair uitzicht op de Noordzee. Naast lunch en diner kun je hier ook genieten van een heerlijk ontbijt op het strand. Onze chef-koks bereiden het ontbijt met liefde en gebruiken alleen de beste ingrediënten om je te voorzien van een smaakvolle en gezonde maaltijd.

Start je dag met een lach

Hoe kun je de dag nu beter beginnen dan met heerlijk stevig (of luchtig) ontbijt? Een ontbijt áán het mooiste stukje strand van Kijkduin! Heerlijk met de voetjes in het zand genieten van de zon en de zee, en dan verwend worden met bijvoorbeeld onze bestseller ‘Sunrise Platter’! Een croissant met jam, gebakken ei op brood, pancakes en yoghurt met vers fruit. Hierna kun je zeker te weten elke uitdaging aan.

Ontbijten Kijkduin: Op het Strand

Heb je liever een iets minder stevig ontbijt, dan kunnen we een chiabowl (met bosvruchten, banaan, kokosmelk, granola en chia), grilled sandwich, soep of salade aanbevelen. Kortom; er is voor ieder wat wils. En wij doen ons uiterste beste jouw dag met een glimlach te laten beginnen.

We serveren onze ontbijtgerechten van 09:00 tot 12:00 uur, en sommige gerechten zelfs tot 16:00 uur. Bekijk onze menukaart voor een compleet overzicht van al onze ontbijtgerechten.

Ontbijten Kijkduin: Beachhouse Kijkduin

Ontbijten Kijkduin bij Beachhouse Kijkduin!

Wil je heerlijk komen ontbijten op het strand van Kijkduin? Beachhouse Kijkduin is de grootste strandtent van Kijkduin, met een enorm terras. Als je spontaan langskomt is de kans dus groot dat we voor jou een tafeltje beschikbaar hebben voor Ontbijten Kijkduin. Wil je echter verzekerd zijn van een tafeltje, dan adviseren we je via onderstaande buttons te reserveren. Natuurlijk is het ook mogelijk je reservering telefonisch te plaatsen. Bel daarvoor tijdens openingstijden naar 070-8002050. Het kan zijn dat we i.v.m. drukte iets slechter bereikbaar zijn.

Reserveer een tafeltje

Wacht niet langer en geniet van een heerlijk ontbijt op het strand bij Beachhouse Kijkduin. Wij heten je van harte welkom en garanderen een onvergetelijke ervaring met een prachtig uitzicht op zee.

Tot snel!

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter