WE ZIJN WEER GEOPEND!

Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Uniek Vergaderen
op Strand

Vergaderen Den Haag bij Beachhouse Kijkduin

Beachhouse Kijkduin biedt een unieke locatie voor Vergaderen Den Haag. Onze strandtent ligt direct aan de kust van Kijkduin en biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee. Onze vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en biedt een inspirerende omgeving voor jouw volgende vergadering.

Vergaderen Den Haag boeken

Kijkduin, de perfecte locatie voor Vergaderen Den Haag

Kijkduin is een badplaats aan de kust van Den Haag en is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de zee. De badplaats heeft een rustige sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee. Als je van de natuur houdt, is Kijkduin de perfecte plek om te wandelen en te fietsen. Het gebied is omringd door duinen en bossen, die een prachtige achtergrond bieden voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Niet voor niets is Kijkduin dan ook dé perfecte locatie voor jouw Vergaderen Den Haag.

Een van de grootste voordelen van vergaderen bij strandtent Beachhouse Kijkduin is de prachtige locatie. De strandtent ligt op een steenworp afstand van het strand en biedt een prachtig uitzicht op zee. Dit zorgt voor een inspirerende en ontspannen sfeer, wat kan bijdragen aan een succesvolle vergadering. Een ander voordeel is de ontspannen sfeer en een relatief rustige omgeving. Dit kan ervoor zorgen dat deelnemers aan de vergadering minder afleiding hebben en zich beter kunnen concentreren.

Vergaderen Den Haag - Beachhouse Kijkduin

Daarnaast biedt strandtent Beachhouse Kijkduin een breed scala aan faciliteiten en diensten voor vergaderingen. De locatie beschikt over moderne audiovisuele apparatuur en er is gratis Wi-Fi beschikbaar voor deelnemers. Bovendien kan de locatie ook catering verzorgen, zoals ontbijt, lunch en snacks, om ervoor te zorgen dat deelnemers geconcentreerd en energiek blijven tijdens de vergadering.

Ten slotte is Kijkduin gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Dit zorgt ervoor dat deelnemers aan de vergadering zonder problemen naar de locatie kunnen reizen.

Faciliteiten voor Vergaderen Den Haag

Ons exclusieve ‘Meeting Point’ bij Beachhouse Kijkduin is nu nog beter uitgerust om aan al jouw vergaderbehoeften te voldoen. Naast een flip-over, supersnelle WI-FI, blocnotes, beamer en scherm, bieden we nu ook onbeperkt koffie, thee en infused water aan. Onze vergaderruimte, geschikt voor zowel kleine als grote groepen, kan flexibel worden ingericht naar jouw specifieke wensen en biedt alle gemakken voor een succesvolle bijeenkomst.

Vergaderen Den Haag - Meeting Point

We hebben onze vergaderarrangementen verfijnd om jouw ervaring bij Beachhouse Kijkduin nog aangenamer te maken. De zaalhuur is beschikbaar voor halve dagen (4 uur) of hele dagen (8 uur), met toevoegingen zoals een fruitmand, pepermunt, sweets, en de optie voor frisdranken op nacalculatie. Je kunt jouw meeting ook upgraden met extra’s zoals een heerlijk taartje, een uitgebreide lunchbreak met diverse broodjes en tomatensoep, of afsluiten met Borrel Bites of een BBQ Salty Sea.

Kies voor ons geheel verzorgde vergaderarrangement om je dag te starten met een croissantje met jam en verse jus d’orange, geniet van een 12-uurtje met onder meer soep en belegde broodjes, en een bittergarnituur tijdens een break of aan het einde van de meeting.

Combineer een vergadering met teambuilding

Wilt je de vergadering combineren met een teambuilding activiteit? Beachhouse Kijkduin biedt verschillende opties voor een geslaagde teambuilding activiteit op het strand. Voor onze teambuilding activiteiten werken we samen met diverse partijen die zijn gespecialiseerd in het organiseren van strandactiviteiten voor kleine en grote groepen.

Vergaderen Den Haag - Teambuilding Kijkduin

Het strand biedt een unieke omgeving voor teambuilding-activiteiten. De zee, het zand en de frisse lucht creëren een ontspannen sfeer, waardoor deelnemers gemakkelijker kunnen samenwerken en communiceren. Teamwork en communicatie zijn essentiële vaardigheden voor een succesvol team, en het strand biedt een leuke en effectieve manier om deze vaardigheden te verbeteren. Bovendien zijn er veel verschillende activiteiten die op het strand kunnen worden georganiseerd. Dit zorgt voor variatie en uitdaging tijdens de teambuilding-activiteiten en kan bijdragen aan een positieve teamdynamiek.

Reserveer jouw Vergaderen Den Haag bij Beachhouse Kijkduin

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Den Haag? Reserveer dan nu jouw Vergaderen Den Haag bij standtent Beachhouse Kijkduin. Onze vergaderruimte biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. Daarnaast kun je genieten van het prachtige uitzicht op zee en eventueel een teambuilding activiteit op het strand.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer jouw vergadering bij Beachhouse Kijkduin. Bel naar 070-2509999 (ma-vr) of klik op onderstaande button en maak gebruik van ons online aanvraagformulier.

Vergaderen Den Haag boeken

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter