Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Vergaderen aan strand
in Kijkduin

Vergaderen Kijkduin

Als je op zoek bent naar een inspirerende en unieke locatie voor Vergaderen Kijkduin, dan is onze strandtent Beachhouse Kijkduin een geweldige optie. Gelegen aan het prachtige strand van Kijkduin, biedt deze locatie een rustige en ontspannen omgeving die perfect is om te vergaderen.

Boek ons Meeting Point

Kijkduin is niet alleen een populaire badplaats, maar ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering. De prachtige omgeving en de rustgevende sfeer van de badplaats bieden een perfecte setting voor productieve vergaderingen en brainstormsessies. Of je nu een kleine vergadering organiseert of een wat grotere zakelijke bijeenkomst, Beachhouse Kijkduin is een uitstekende keuze voor vergaderingen in deze inspirerende badplaats.

Vergaderen Kijkduin bij Beachhouse Kijkduin

Beachhouse Kijkduin is een geweldige locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering, seminar of training. Gelegen aan het prachtige Kijkduinse strand, biedt ons ‘meeting point’ een unieke en inspirerende omgeving om jouw zakelijke bijeenkomst te houden, kennis te delen en ideeën uit te wisselen. Met uitstekende faciliteiten en een spectaculair uitzicht op de Noordzee, is het de perfecte plek voor het combineren van werk en ontspanning.

Vergaderen Kijkduin: Meeting Point

Of je nu een presentatie moet geven of een brainstormsessie wilt organiseren, de vergaderruimte biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Denk hierbij aan audiovisuele apparatuur, een flip-over, comfortabele stoelen en tafels en natuurlijk een goede internetverbinding. Het prachtige uitzicht op zee en het strand geeft Vergaderen Kijkduin een extra dimensie!

Vergaderen Kijkduin – arrangementen

Tijdens je vergadering bij Beachhouse Kijkduin kun je nu kiezen uit een nog uitgebreider aanbod van uitstekende cateringopties. Geniet optioneel van onbeperkt koffie, thee en nu ook infused water. Onze arrangementen omvatten diverse mogelijkheden, van een luxe lunch tot een smakelijk bittergarnituur, afgestemd op jouw specifieke wensen. Wil je de vergadering starten met een verse croissant en jus d’orange of afsluiten met een BBQ Salty Sea? Laat het ons weten!

Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het organiseren van je vergadering. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je volledig kunt concentreren op het succes van je bijeenkomst.

Versterk de banden met teambuilding op het strand

Naast de vernieuwde vergaderruimte, biedt Beachhouse Kijkduin ook verschillende mogelijkheden voor pauzes en ontspanning. Het strand en de duinen bieden de perfecte omgeving voor een wandeling of een andere vorm van beweging. Bovendien biedt Beachhouse Kijkduin verschillende mogelijkheden voor teambuilding activiteiten, zoals een strandwandeling, een strandrace of een andere activiteit op het strand. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om het team te versterken, maar ook om de banden te versterken en nieuwe ideeën te genereren.

Naar Business Events

Boek jouw Vergaderen Kijkduin

Kortom, Beachhouse Kijkduin is een fantastische locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Het biedt niet alleen uitstekende faciliteiten, maar ook een inspirerende omgeving die bijdraagt aan een succesvolle bijeenkomst. De combinatie van werk en ontspanning, gecombineerd met de mogelijkheid van teambuildingactiviteiten, maken deze locatie de ideale keuze voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen Kijkduin: Onze strandtent

Beachhouse Kijkduin is trouwens gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Het ligt op slechts enkele minuten van de snelweg A4 en er zijn diverse bus- en tramlijnen in de buurt. Er is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de deur.

Direct jouw Vergaderen Kijkduin boeken?

Boek nu een vergadering in ons ‘Meeting Point’ in het prachtige Kijkduin bij Beachhouse Kijkduin en ervaar de perfecte mix van zakelijke productiviteit en ontspanning op een unieke locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw maatwerkarrangement samen te stellen. Wacht niet langer en plan jouw volgende succesvolle vergadering in Kijkduin!

Wil je jouw Vergaderen Kijkduin direct online boeken? Gebruik dan dit formulier op onze website. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 070-8002050 tijdens onze openingstijden.

Boek ons Meeting Point

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter