Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Vergaderen Scheveningen
direct op het strand!

Ontdek het Nieuwe Vergaderen Scheveningen bij Beachhouse Kijkduin

Zoek je naar een inspirerende plek voor Vergaderen Scheveningen, waar de zeebries de creativiteit aanwakkert en golven je ritme van de dag bepalen? Laat ons je meenemen naar Beachhouse Kijkduin, gelegen aan de serene kustlijn van Kijkduin, een verborgen parel net buiten de drukte van Scheveningen. Wij bieden je een vergaderlocatie die de grenzen van het traditionele kantoor overschrijdt en je vergaderingen transformeert tot dynamische en inspirerende ervaringen.

Boek Vergaderen Scheveningen

Waarom Vergaderen Scheveningen bij Beachhouse Kijkduin?

Als je kiest voor Vergaderen Scheveningen bij Beachhouse Kijkduin, krijg je meer dan een standaard vergaderzaal. Je krijgt een exclusieve ruimte, het Meeting Point, dat speciaal is ontworpen om de creativiteit en productiviteit van jouw team te stimuleren. Hier, met het uitgestrekte Kijkduinse strand en de wavy Noordzee als decor, worden de meest effectieve ideeën geboren en de belangrijkste beslissingen genomen. De rustgevende zeebries en het spectaculaire uitzicht op de horizon zorgen voor een serene sfeer die stress vermindert en focus bevordert.

Het effect van Vergaderen Scheveningen

Vergaderen Scheveningen - Eten & Drinken

Bij Beachhouse Kijkduin gaat vergaderen in Scheveningen verder dan alleen de bijeenkomst. De natuurlijke, ontspannen omgeving heeft een positief effect op de teamdynamiek, verbetert de communicatie en verhoogt de tevredenheid van het personeel. Daarnaast kan de inspirerende setting leiden tot nieuwe inzichten en creatieve ideeën die in een traditionele kantooromgeving misschien niet zouden opkomen.

Ontdek ons exclusieve Meeting Point

Vergaderen Scheveningen - Meeting Point

Ben je op zoek naar een exclusieve ruimte voor jouw vergadering in Scheveningen, een seminar, training of andere zakelijke bijeenkomst? Ons splinternieuwe Meeting Point bij Beachhouse Kijkduin is dé inspirerende ruimte die speciaal voor jou en je team is gereserveerd. Deze rustige en afgelegen plek is nu uitgerust met verbeterde vergader essentials: een flip-over, supersnelle WI-FI, notitieblokken met pennen, beamer, scherm en nu inclusief onbeperkt koffie, thee en infused water.

We hebben alles in het werk gesteld om jouw bijeenkomst tot een succes te maken!

Flexibele arrangementen voor vergaderen Scheveningen

Bij Beachhouse Kijkduin bieden we diverse vergaderarrangementen aan. Of je nu voor een halve dag (4 uur) of een volledige dag (8 uur) wilt vergaderen, wij hebben een arrangement dat past bij jouw specifieke behoeften. Ons standaard vergaderarrangement omvat nu onbeperkt koffie, thee en infused water, pepermunt en sweets, supersnelle WI-FI, een flip-over met papier en stiften, en een beamer & projectiescherm.

Vergaderen Scheveningen - Buitenlocatie

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst upgraden? Dat kan! Start de dag met een heerlijk taartje, geniet van een uitgebreide lunchbreak met diverse broodjes en soep (vanaf 10 personen), of kies voor Borrel Bites of een BBQ Salty Sea (vanaf 25 personen) om de dag op een ontspannen manier af te sluiten.

Voor een volledig zorgeloze ervaring, bieden we een geheel verzorgd vergaderarrangement aan, inclusief een croissantje met jam en verse jus d’orange bij aanvang, een 12-uurtje lunch, bittergarnituur tijdens een break of aan het einde van de meeting, plus alle eerder genoemde faciliteiten en diensten.

Bereikbaarheid en gemak bij Beachhouse Kijkduin

Bij het kiezen van een locatie voor Vergaderen Scheveningen, is bereikbaarheid een belangrijke overweging. Beachhouse Kijkduin is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, waardoor het een ideale locatie is voor teams uit alle hoeken van de regio. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar voor degenen die met de auto komen.

Deze eenvoudige toegankelijkheid, gecombineerd met de rustige, serene locatie aan het strand, maakt Beachhouse Kijkduin tot een uitstekende keuze voor je volgende zakelijke bijeenkomst of teambuilding evenement.

Boek nu jouw Vergaderlocatie Scheveningen

Vergaderen Scheveningen - Beachhouse Kijkduin

Ontdek het effect van Vergaderen Scheveningen bij Beachhouse Kijkduin. Ervaar de inspirerende omgeving, de uitstekende faciliteiten en zie hoe dit een positieve invloed kan hebben op je team en de uitkomst van jouw vergaderingen. Boek vandaag nog jouw vergaderlocatie via onze website en bereid je voor op een unieke vergaderervaring bij Beachhouse Kijkduin, jouw ideale plek voor vergaderen in Scheveningen.

Boek Vergaderen Scheveningen

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter