Strand Zuid 14b, Den Haag T 070-8002050

Book a table

Vergaderruimte Den Haag

Vergaderruimte Den Haag - Ontdek Meeting Point bij Beachhouse Kijkduin

Bent u op zoek naar een unieke Vergaderruimte Den Haag? Een locatie waar zakelijke professionaliteit samensmelt met ontspannen strandvibes? Met trost presenteert Beachhouse Kijkduin haar splinternieuwe Meeting Point – een inspirerende en exclusieve vergaderruimte met uitzicht op het uitgestrekte Kijkduinse strand en de majestueuze Noordzee.

Boek ons Meeting Point

Als u een vergaderruimte in Den Haag zoekt, wilt u niet zomaar een standaard kantooromgeving. U bent op zoek naar een locatie die creativiteit stimuleert en een unieke sfeer ademt. Het Meeting Point bij Beachhouse Kijkduin biedt precies dat – een verfrissende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Vergaderruimte Den Haag – Wat biedt Beachhouse Kijkduin?

Vergaderruimte Den Haag - Beachhouse Kijkduin

Onze Vergaderruimte Den Haag, gelegen aan het mooie Kijkduinse strand, is niet zomaar een locatie. Het is een plek waar uw ideeën vleugels krijgen, waar uw team dichter bij elkaar komt en waar de rust en schoonheid van de natuur een nieuwe dimensie toevoegen aan uw meetings. Beachhouse Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, biedt een perfecte balans tussen werk en ontspanning.

Ons Meeting Point, een moderne en volledig uitgeruste vergaderruimte in Den Haag, is nu nog beter voorbereid om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Voorzien van alle essentiële faciliteiten zoals een flip-over, supersnelle WI-FI, notitieblokken met pennen, beamer, scherm en nu ook onbeperkt koffie, thee en infused water, biedt onze vergaderruimte alles wat nodig is voor een productieve en succesvolle meeting in Den Haag.

Boek Vergaderruimte Den Haag

Vergaderruimte Den Haag – Flexibele Meeting Point Arrangementen

Beachhouse Kijkduin begrijpt dat elke zakelijke bijeenkomst uniek is en biedt daarom diverse Meeting Point arrangementen aan om aan uw specifieke zakelijke vereisten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur) vergadering, wij hebben een arrangement dat bij uw behoeften past.

Vergaderruimte Den Haag - Meeting Point

De zaalhuur voor onze vergaderruimte in Den Haag is nu flexibeler met opties voor zowel halve (4 uur) als hele (8 uur) dagen. Tijdens de vergadering bieden we onbeperkt koffie, thee en infused water, pepermunt, sweets, supersnelle WI-FI, een flip-over met papier en stiften, en een beamer & projectiescherm. Frisdranken zijn beschikbaar op nacalculatie.

Upgrades en Toevoegingen aan uw Vergadering Den Haag

Wij bieden meer dan alleen de basisvoorzieningen. Voor diegenen die hun vergadering willen verrijken, bieden we diverse opties om uw meeting te upgraden. Begin met een verfrissend taartje, geniet van een lunchbreak met diverse broodjes en soep (vanaf 10 personen), of sluit de dag af met Borrel Bites of een BBQ Salty Sea (vanaf 25 personen).

Vergaderruimte Den Haag - Eten & drinken

Voor een compleet zorgeloze ervaring, kies ons geheel verzorgd vergaderarrangement. Dit omvat alle bovengenoemde faciliteiten en diensten, plus een extraatje van twee rondes bittergarnituur aan het einde van uw meeting.

Vergaderruimte Den Haag – Een inspirerende omgeving

Het organiseren van een vergadering of seminar op een unieke locatie zoals het Beachhouse Kijkduin biedt vele voordelen. De rustgevende geluiden van de zee, de mogelijkheid om tussen de meetings door een wandeling te maken op het strand en de inspirerende omgeving zorgen ervoor dat uw teamleden zich kunnen concentreren en creatiever kunnen denken.

Als u op zoek bent naar een vergaderruimte in Den Haag, dan biedt Beachhouse Kijkduin u een ruimte waar uw ideeën de vrije loop kunnen nemen. Het uitzicht op het strand en de zee zal ongetwijfeld leiden tot inspiratie, nieuwe inzichten en effectievere discussies.

Boek uw Vergaderruimte Den Haag nu direct online

Kies voor Beachhouse Kijkduin als uw volgende Vergaderruimte Den Haag. Wij garanderen een inspirerende omgeving, hoogwaardige faciliteiten en de mogelijkheid om uw vergadering te combineren met heerlijke eet- en drinkopties. U zult zien dat een vergadering bij Beachhouse Kijkduin niet alleen uw zakelijke doelstellingen bevordert, maar ook bijdraagt aan een sterker en meer verbonden team.

Beleef het zelf en ontdek waarom Beachhouse Kijkduin de ultieme Vergaderruimte Den Haag is! Boek uw Vergaderruimte Den Haag nu direct online via onderstaande button.

Boek Vergaderruimte Den Haag

©2024 Beachhouse Kijkduin Privacy & cookies

Webdevelopment: 2nd Chapter